εκπαιδευτικές επισκέψεις – 9ο ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Category: εκπαιδευτικές επισκέψεις

Εκδρομή στην Ιταλία (eTwinning)

  Tο 9ο ΓΕΛ Περιστερίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή (etwinning) στην Ιταλία (Ρώμη , Καμπομπάσο -Campobasso  , Νάπολι – Napoli ,Πομπηία) από τις 18/4/2018 μέχρι τις 21/4/2018. Φωτογραφίες από την εκδρομή.

Continue readin

Συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα e-twinning.

Το σχολείο μας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-twinning σε συνεργασία  με σχολείο της Σλοβενίας.   

Επίσκεψη στο Μουσείο σοκολάτας

Στις 11/12/2015 μαθητές και μαθήτριες της Α? και Β? τάξης του 9ου ΓΕΛ Περιστερίου, επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο HELEXPO (Μαρούσι) όπου και ξεναγήθηκαν στον κόσμο της σοκολάτας και γεύτηκαν σοκολατένια προϊόντα.

Επίσκεψη στον προσφυγικό ξενώνα στο Λαύριο

Στις 4/12/2015  μαθητές και μαθήτριες της Α? και Β? τάξης του 9ου  ΓΕΛ Περιστερίου, επισκέφθηκαν τον προσφυγικό ξενώνα  στο Λαύριο, ήρθαν σε επαφή με πρόσφυγες και ενημερώθηκαν από το διευθυντή του ξενώνα καθώς και από κοινωνικούς λειτουργούς.

Η Αγωγή Υγείας πάει Καλαμάτα

Οι μαθητές που παρακολουθούν τα προγράμματα Αγωγής Υγείας πρόκειται να επισκεφθούν την Καλαμάτα από Παρασκευή 20 Μαρτίου έως Κυριακή 22 Μαρτίου 2015. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής , οι μαθητές θα επισκεφτούν επιπλέον την Αρχαία Μεσσήνη , την Πύλο και την Βυτίνα

Επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά

Μαθητές και των τριών τάξεων του Λυκείου , επισκέφτηκαν την Αρχαία Αγορά , με ιδιαίτερη εστίαση στο Ναό του Ηφαίστου και τον Κεραμεικό .

Επίσκεψη σε Χημική Βιομηχανία – Αρωματοποιία

Στα πλαίσια  υλοποίησης   Project , μαθητές της Β’ Λυκείου επισκέφθηκαν τα εργαστήρια της Χημικής Βιομηχανίας – Αρωματοποιίας  Vioryl