Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ΑΔΥΜ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου μόνο απαιτείται το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ΑΔΥΜ  το οποίο συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον αρμόδιο γιατρό θα παραδοθεί στον υπεύθυνο καθηγητή όταν οι μαθητές προσέλθουν στο σχολείο , προκειμένου να συμμετάσχουν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής  .

Download (PDF, 250KB)

Permanent link to this article: http://9lyk-perist.att.sch.gr/wordpress/?p=5115

Οριστικοποίηση Εγγραφών μαθητών

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των μαθητών  για το σχολικό έτος 2022-2023, θα πρέπει ο κηδεμόνας να μας φέρει στο σχολείο κατά τις ώρες 8:30-13:30 και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων τα παρακάτω έγγραφα:

  • Φωτοαντίγραφο της ταυτότητας του /της μαθητή/τριας και τις δύο όψεις.
  • Την παρακάτω Υπεύθυνη δήλωση   κηδεμόνα που πραγματοποίησε την ηλεκτρονική εγγραφή .

Σε περίπτωση αδυναμίας του κηδεμόνα , την υπεύθυνη δήλωση μπορεί να τη φέρει άλλος , αρκεί να έχει το γνήσιο της υπογραφής η να είναι εκτυπωμένη από  το   gov.gr

Download (DOC, 43KB)

 

 

Permanent link to this article: http://9lyk-perist.att.sch.gr/wordpress/?p=5108

Προθεσμία εγγραφών/μετεγγραφών σχ.έτους 2022-23

ΕΠΕΙΓΟΝ

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τρίτη 06-09-2022 και έως ώρα 23:59  λήγει η Β’ φάση των κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών, ανανέωσης εγγραφών και μετεγγραφών για το σχολικό έτος 2022-2023 για ΓΕ.Λ.

Επισημαίνεται ότι μέσω της ιστοσελίδας     https://e-eggrafes.minedu.gov.gr  είναι δυνατή 

    1. η υποβολή νέων αιτήσεων,
    2. η τροποποίηση ή/και η διαγραφή τους,
    3. η αποθήκευση ή/και εκτύπωσή τους,
    4. η ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών, όπου αυτό απαιτείται.

Permanent link to this article: http://9lyk-perist.att.sch.gr/wordpress/?p=5097

Αγιασμός για την σχ.χρονιά 2022-23

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/9/2022 και ώρα 9.00 π.μ..

(Είσοδος από Πηλέως 15)

Από τη Διεύθυνση

Permanent link to this article: http://9lyk-perist.att.sch.gr/wordpress/?p=5089

Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος 2023 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ’ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου και Γ’ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου .

Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η εξεταστέα  ύλη  για το έτος 2023 για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποφοίτων Γ’ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου και Γ’ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την εξεταστέα ύλη

Permanent link to this article: http://9lyk-perist.att.sch.gr/wordpress/?p=4944

Παραλαβή Βεβαιώσεων Συμμετοχής Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022

Ειδοποιούνται οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2022 (τελειόφοιτοι και απόφοιτοι ) να παραλάβουν τις Βεβαιώσεις συμμετοχής τους στις εξετάσεις .

Η παραλαβή των Βεβαιώσεων μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από τους ίδιους τους υποψηφίους κάθε ΠΕΜΠΤΗ 8:30 – 13:30  (για τους μήνες ΙΟΥΛΙΟ – ΑΥΓΟΥΣΤΟ ) .

Permanent link to this article: http://9lyk-perist.att.sch.gr/wordpress/?p=4918

Λειτουργία σχολείου για τα μηχανογραφικά υποψηφίων

Για την υποστήριξη της υποβολής απο τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ του Μηχανογραφικού Δελτίου , όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τετάρτη 13-7-2022 και την Δευτέρα 18-7-2022, σύμφωνα με εγκύκλιο , την οποία υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως.

Αυτές τις ημέρες, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη υποβληθέν/οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να υποβάλουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ. ζητώντας οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή από το Λύκειό τους. Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν με την παρουσία του Διευθυντή ή του Υποδιευθυντή (ή του αναπληρωτή αυτών) και ενός εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.

Permanent link to this article: http://9lyk-perist.att.sch.gr/wordpress/?p=4915

Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου (Μ.Δ.) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στα ΔΙΕΚ, έτους 2022

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) έτους 2022 ξεκινούν από την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 και λήγουν  την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Από την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, οι υποψήφιοι, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ή αποκτούν αυτές τις μέρες, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ και να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Permanent link to this article: http://9lyk-perist.att.sch.gr/wordpress/?p=4904

Καλοκαιρινή λειτουργία σχολείου

Κατά τη διάρκεια των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου το σχολείο  θα είναι ανοικτό κάθε Πέμπτη με ώρες εξυπηρέτησης κοινού  08:30 έως 13:30

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 9ου ΓΕΛ Περιστερίου εύχονται σε όλους καλή ξεκούραση, ένα ευχάριστο και δροσερό καλοκαίρι και χαρούμενες και ξένοιαστες διακοπές!!!

 

 

Permanent link to this article: http://9lyk-perist.att.sch.gr/wordpress/?p=4466

Εφαρμογή Υπολογισμού Μορίων Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2022

Το υπουργείο Παιδείας ανέπτυξε και έθεσε σε λειτουργία από τις 28-6-2022, ειδική εφαρμογή, με την οποία οι υποψήφιοι, εισάγοντας τους γραπτούς τους βαθμούς στα αντίστοιχα μαθήματα, μπορούν να ενημερωθούν αυτόματα για το σύνολο των μορίων που συγκεντρώνουν σε κάθε Τμήμα/Σχολή του Επιστημονικού Πεδίου ή του Τομέα που ανήκουν.

Επισημαίνεται ότι φέτος ενδέχεται να διαφοροποιείται το σύνολο των μορίων για τα Τμήματα/Σχολές κάθε Επιστημονικού Πεδίου/Τομέα, καθώς διαφοροποιούνται και οι συντελεστές βαρύτητας όπως αυτοί ορίστηκαν από κάθε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα για κάθε Τμήμα/Σχολή/Εισαγωγική Κατεύθυνσή του.

Επιπλέον, μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών στα Ειδικά Μαθήματα, οι υποψήφιοι, μέσω της ίδιας εφαρμογής, θα έχουν τη δυνατότητα να υπολογίσουν το σύνολο των μορίων για τις Σχολές, Τμήματα ή Εισαγωγικές Κατευθύνσεις, η εισαγωγή στις οποίες προϋποθέτει την εξέταση σε ειδικό μάθημα ή πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα: https://markcalc.it.minedu.gov.gr/. Στην αρχική σελίδα, στην επιλογή ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, οι υποψήφιοι επιπλέον δύνανται να ενημερωθούν με όλο το σχετικό υλικό που αφορά στην εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 και εφεξής.

Permanent link to this article: http://9lyk-perist.att.sch.gr/wordpress/?p=4891