9ο ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πρόσκληση γονέων και κηδεμόνων για ενημέρωση

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 καλούνται οι γονείς των μαθητών και των τριών τάξεων για ενημέρωση – από τη Διεύθυνση – σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου. Στη συνάντηση θα παραβρεθούν και αρκετοί εκπαιδευτικοί.

Επιπλέον, θα γίνει ενημέρωση και στους γονείς των μαθητών της Γ΄ Λυκείου, όσον αφορά την πενθήμερη εκδρομή.

Η Διευθύντρια

Πρόσκληση γονέων για ενημέρωση .

Τη  Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019  και ώρα 18.00 καλούνται οι γονείς στους χώρους του σχολείου προκειμένου να ενημερωθούν από τη Διεύθυνση για το ΙΣΧΥΟΝ σύστημα Πανελλαδικών εξετάσεων.

Πρακτικό επιλογής ταξ.γραφείου για την 5ημερη εκδρομή στα Χανιά

Στο Περιστέρι και στο γραφείο του 9ου ΓΕΛ Περιστερίου, σήμερα 24 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 συνεδρίασε η επιτροπή, η οποία συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθ. 3/24-10-19 Πράξη με θέμα «Επιλογή ταξιδιωτικού γραφείου για την πραγματοποίηση πενθήμερης εκδρομής στα Χανιά».

Η επιτροπή, αφού εξέτασε τις προσφορές που κατατέθηκαν εμπρόθεσμα, αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει την υλοποίηση της εκδρομής στο ταξιδιωτικό γραφείο I.Q. Hollidays.

Οι λόγοι της συγκεκριμένης ανάθεσης συνίστανται στο ότι η προσφορά

                   1)   πληροί τις προϋποθέσεις που τίθενται από την κείμενη νομοθεσία και

                   2)   συνδυάζει χαμηλή τιμή και ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η Επιτροπή

«Προκήρυξη Εξετάσεων για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2019».

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 2-10-2019 έως και την Δευτέρα 14-10- 2019, ώρα 15:00, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής στις Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής  περιόδου Νοεμβρίου 2019.

                Οι Εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 για τα επίπεδα:

α)   Επίπεδο Β   (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.

β)   Επίπεδο Γ   (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.

Συνεχίστε το διάβασμα του άρθρου

Αγιασμός σχ. έτους 2019-20

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχ. χρονιάς  2019-20 , θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9:30 π.μ     

Αλλαγή ομ. προσανατολισμού η μαθημάτων επιλογής .

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν αλλαγή ομάδας προσανατολισμού η μαθήματος επιλογής θα πρέπει να απευθυνθούν στο σχολείο φοίτησης τους και να υποβάλουν σχετική υπεύθυνη δήλωση μέχρι την έναρξη των μαθημάτων , ημέρα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Από την Διεύθυνση . 

Ηλεκτρονικές εγγραφές μαθητών

Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών  e-εγγραφές  για όσους δεν έχουν κάνει εγγραφή για όλες τις τάξεις του Λυκείου θα είναι σε λειτουργία από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 έως την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 23:59 , προκειμένου να υποβληθούν κατ’εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής και ανανέωσης εγγραφής για ΓΕΛ από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών /τριών η τους ίδιους /ίδιες εφόσον είναι ενήλικοι /ες , .

Από την Διεύθυνση

Εγγραφές / επανεγγραφές μαθητών Α’,Β’ και Γ’ Λυκείου

Καλούνται οι κηδεμόνες των μαθητών όλων των τάξεων του 9ου ΓΕΛ Περιστερίου να προσέλθουν στο σχολείο για την εγγραφή της Α’ Λυκείου και τις επανεγγραφές της Β’ και Γ’ Λυκείου μέχρι την έναρξη των μαθημάτων , ημέρα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 .

Οι γονείς-κηδεμόνες των μαθητών της Α’ Λυκείου να έχουν μαζί τους και την αστυνομική ταυτότητα του εγγραφόμενου μαθητή.

Απο την Διεύθυνση

Ενημέρωση για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 02/07/2019, στις 11 π.μ., θα γίνει στο χώρο του σχολείου ενημέρωση των γονιών για το καινούριο σύστημα πρόσβασης στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ΑΕΙ

Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ΑΕΙ

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Όλοι οι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr  πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.