9ο ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Καλοκαιρινή λειτουργία σχολείου

 

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι ανοικτό κάθε Τρίτη από τις 09:00 έως 13:00.

 

Επιπλέον για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου το σχολείο θα είναι ανοικτό την Τρίτη 09 Ιουλίου καθώς και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, τελευταία ημέρα υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου.

 

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 9ου ΓΕΛ Περιστερίου εύχονται σε όλους καλή ξεκούραση, ένα ευχάριστο και δροσερό καλοκαίρι και χαρούμενες και ξένοιαστες διακοπές!!!

Ενημέρωση για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 02/07/2019, στις 11 π.μ., θα γίνει στο χώρο του σχολείου ενημέρωση των γονιών για το καινούριο σύστημα πρόσβασης στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ΑΕΙ

Την Παρασκευή οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ΑΕΙ

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Όλοι οι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr  πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

 

Απολυτήρια Γ’ Λυκείου

Τα απολυτήρια των μαθητών της Γ Λυκείου θα δοθούν την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και από ώρα 13:00  .

Διαδικασίες για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2019

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2019 ξεκινούν από την Παρασκευή 21-6-2019 και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 15-7-2019.

Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Δευτέρα 15-7-2019. Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρίζεται στη βάση του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Συνεχίστε το διάβασμα του άρθρου

Β-φάση-Ηλεκτρονικών-Εγγραφών-στην-Ηλεκτρονική-Εφαρμογή-Ε-εγγραφές

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2019-2020
Β΄ ΦΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής στο
e-εγγραφές από την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 (09.00) έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 (23.59).

Download (PDF, 179KB)

Έλεγχοι επίδοσης

Σας ενημερώνουμε ότι οι έλεγχοι επίδοσης των μαθητών Α , Β και Γ Λυκείου θα δίνονται από σήμερα Τετάρτη 19/6/2019 .

Εξεταστικά κέντρα Ειδικών Μαθημάτων 2019

Download (PDF, 317KB)

Αναγραφή θρησκεύματος

Οι γονείς των ανήλικων μαθητών της Γ Λυκείου ή οι ίδιοι μαθητές, σε περίπτωση που  είναι ενήλικοι και που επιθυμούν να αναγραφεί το θρήσκευμα στο απολυτήριο καλούνται να υποβάλουν στο σχολείο υπεύθυνη δήλωση μέχρι την Παρασκευή 21/06/2019 .  

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι μαθητές και των τριών τάξεων του 9ου ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ προάγονται.

Από την Διεύθυνση του σχολείου.