Δήλωση κηδεμόνα για ενισχυτική διδασκαλία στα Ειδικά μαθήματα

Σας ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσει ενισχυτική διδασκαλία για τα ειδικά μαθήματα:
1.  Ελεύθερο Σχέδιο,
2.  Γραμμικό Σχέδιο,
3.  Γαλλικά,
4.  Γερμανικά,
5.  Ιταλικά,
6.  Ισπανικά,
7.  Αρμονία,Ακουστική Ικανότητα, Μουσική Αντίληψη/Γνώση.
 
Τα μαθήματα θα γίνονται σε κάποιο σχολείο της περιοχής μας. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα που θα βρείτε παρακάτω .
Η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο σχολείο το αργότερο μέχρι   Παρασκευή 22/10/2021  και  ώρα  9:00  π.μ.
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Τρόπος Εξέτασης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι δημοσιεύθηκε σήμερα το ΦΕΚ 4677 Β΄2021 στο οποίο περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος εξέτασης των μαθημάτων στα οποία θα εξετασθούν οι υποψήφιοι του Γενικού Λυκείου στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022 και εφεξής.

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ

 

Υποβολή Μηχ. Δελτίων για τους υποψηφίους των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) για τους υποψηφίους των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ/ΕΠΑ.Λ ξεκινούν από την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 και λήγουν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, ως τις 13.00 μμ.

Οι υποψήφιοι των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προκειμένου να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πρέπει:

Α. από την Πέμπτη 7-10-2021 ως και την Τρίτη 12-10-2021 να προσέλθουν στο Λύκειό τους και να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password)

B. μέσα στην ίδια προθεσμία (από την Πέμπτη 7-10-2021 ως και την Τρίτη 12-10-2021) να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να διαβάσετε την σχετική εγκύκλιο ΕΔΩ.

Εισαγωγή αθλητών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-22

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται η έκδοση της με αρ. πρωτ Φ. 152/ 125659 /Α5/2021 εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα «Εισαγωγή διακριθέντων αθλητών/τριών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022», στην οποία αναφέρονται οι προϋποθέσεις εισαγωγής αθλητών/τριών στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, τα απαιτούμενα προς υποβολή δικαιολογητικά, ο τρόπος και χρόνος υποβολής τους, καθώς και οι σχετικές λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι προς εισαγωγή στην Tριτοβάθμια Eκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 αθλητές/τριες καλούνται να μελετήσουν προσεκτικά την εν λόγω εγκύκλιο και εφόσον υπάγονται στην κατηγορία των αθλητών/τριών, οφείλουν να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν το υπόδειγμα της αίτησης/υπεύθυνης δήλωσης και μαζί με τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά να τα αποστείλουν, ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, από την 6η Οκτωβρίου έως και τη 16η Οκτωβρίου έτους 2021 (16η Οκτωβρίου καταληκτική ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης), αποκλειστικά και μόνο στη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την Επιτροπή Επιλογής Αθλητών, στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση:

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων
Ανδρέα Παπανδρέου 37, 15122 Μαρούσι
Γραφείο 0090
«Επιτροπή Επιλογής Αθλητών έτους 2021»

Δείτε αναλυτικά την Εγκύκλιο.

Συμμετοχή μαθητών σε αθλ. εκδηλώσεις

Παρακαλούνται οι γονείς των οποίων τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε αγωνίσματα αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/09/2021   να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση  που υπάρχει παρακάτω.

 

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ – ΕΠΕΙΓΟΝ

Οι γονείς/κηδεμόνες των οποίων τα παιδιά δε δύνανται να παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία την εκπαιδευτική διαδικασία, και συγκεκριμένα για όσους/ες πάσχουν από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ή συνοικούν με άτομο/α  που πάσχει/πάσχουν από υποκείμενο νόσημα  θα πρέπει ΑΜΕΣΑ μέχρι την Τετάρτη 22/9/2022 να αποστείλουν αίτηση στο σχολείο για την ένταξη των παιδιών τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Ακολουθεί η αίτηση

Συνέχεια ανάγνωσης

Υπεύθυνη δήλωση έτερου κηδεμόνα

Παρακαλούμε  ο έτερος κηδεμόνας κάθε μαθητή , να υπογράψει και να αποστείλει με κάθε πρόσφορο μέσο ( email , η φυσική παρουσία ) την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση.

Συνέχεια ανάγνωσης

Προβλήματα στην ιστοσελίδα μας

Τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας οφείλονται στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

Γίνονται προσπάθειες να επιλυθεί το πρόβλημα στους servers του ΠΣΔ. 

 

Αγιασμός για την σχ.χρονιά 2021-22

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/9/2021 και ώρα 9.00 π.μ..

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο, με τα απαραίτητα αποδεικτικά για COVID 19 στις 8.45 π.μ..

(Είσοδος από Πηλέως 15)

Από τη Διεύθυνση

Οριστικοποίηση Εγγραφών μαθητών – ΕΠΕΙΓΟΝ

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των μαθητών στο σχολείο μας για το σχολικό έτος2021-2022, θα πρέπει να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά στο email του σχολείου mail@9lyk-perist.att.sch.gr τα παρακάτω έγγραφα:

  • Φωτοαντίγραφο της ταυτότητας του /της μαθητή/τριας και τις δύο όψεις.
  • Την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής του μαθητή από την ηλεκτρονική διεύθυνση

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

  • Υπεύθυνη δήλωση   κηδεμόνα που πραγματοποίησε την ηλεκτρονική εγγραφή
  • Για τους μαθητές της Α΄τάξης μόνο απαιτείται το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή ΑΔΥΜ  το οποίο συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον αρμόδιο γιατρό θα παραδοθεί στον υπεύθυνο καθηγητή όταν ζητηθεί, προκειμένου να συμμετάσχει στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής  .

Απαραίτητα έγγραφα

Συνέχεια ανάγνωσης